Online Eğitim Semineri-1

Derneğimizin Yeterlik ile ilgili çalışmaları son Kış toplantısında ilgi görmüştür. Bu kapsamda Yönetim Kurulumuz diğer çalışmalara ek olarak her ay 2 defa (olabilirse öğle saatinde ve çarşamba günleri olmak uzere) Online Eğitim Seminerleri düzenlemeyi planlanmaktadır. Bu toplantılar derneğimizin zoom platformundan canlı olarak yayınlanacaktır. Her toplantı için duyurular email üzeeinden ve dernek web sayfasindan ilan edilecektir. Bu toplantılara katılımı öncelikle tüm asistan ve uzmanlardan beklemekle beraber tüm öğretim üyeleri ve anatomistlere açık olacaktır. Yeterlik kurullarımız bu toplantılara katılım belgelerini ileri tarihte değerlendirecektir. Bu kapsamdaki anabilim dallarındaki yeni önerilerinizi takadyeterlik@gmail.com emailine göndermeniz halinde değerlendirilip planlamalar gerçekleştirilecektir.

Derneğimizin düzenlediği Online Eğitim Seminerleri serisinin ilk bölümünde Prof. Dr. Burak Bilecenoğlu “Anatomik çalışmalarda micro-BT kullanımı” konusu ile bizimle olacak. Seminer 16 Temmuz salı günü saat 12:30’da derneğimizin zoom platformundan canlı olarak yayınlanacaktır.

Zoom katılım linki;

Toplantı Kimliği: 879 6504 3408
Parola: 1

Kayıt olmak için lütfen takadyeterlik@gmail.com emaili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.