24. Ulusal Anatomi Kongresi

Anatomi Ailesinin Saygıdeğer Üyeleri,

Daha önce ön duyurusunu yapmış olduğumuz 24. Ulusal Anatomi Kongresi’nin internet sitesinin yayına geçtiğini, kayıt ve bildiri sisteminin aktive olduğunu sizlere bildirmek istiyoruz. 

https://anatomikongresi2024.org

Yukarıdaki adresten kongremizle ilgili bilgilere, bildiri gönderimi ve kayıt sekmelerine ulaşmanız mümkün olacaktır.

Kongre teması TEKNOANATOMİ olarak belirlenmiştir. Bu tema çerçevesinde teknolojinin anatomi bilimine katkısı multidisipliner yaklaşımla her yönüyle ortaya konacaktır. Bunun yanı sıra yukarıda belirtilen etkinliklerde anatomi eğitimi, makroskobik ve mikroskobik anatomi, klinik anatomi, radyolojik anatomi gibi alanımızdaki başlıklar ele alınacaktır.

Kongre kapsamında sunulan bildirilerin özetleri TAKAD resmi yayın organı olan Anatomy: International Journal of Experimental and Clinical Anatomy’de yayınlanacaktır. 

24. Ulusal Anatomi Kongresi İstanbul Medeniyet Üniversitesi Güney Kampüsü Aşıkpaşa Konferans salonunda gerçekleştirilecektir. Ana salon dışında üç salonumuz olacaktır. Dolayısıyla sözlü bildiri sunmak isteyen genç meslektaşlarımızın bu fırsatı bulabileceklerine dikkat çekmek istiyoruz.

Ayrıca kongre öncesi kurs yaparak katkı sunmak isteyen meslektaşlarımızın önerilerini beklemekteyiz. 

Sizleri, bu önemli etkinliğe katılmaya ve anatomi alanındaki yeniliklerin paylaşılacağı bu zengin deneyimi birlikte yaşamaya bir kez daha davet etmekten büyük memnuniyet duyuyoruz.

Bu süreçte ihtiyaç duyduğunuz her konuda ekip olarak sizlere yardımcı olacağımızı belirtmek isteriz.

Saygılarımızla,

Kongre Düzenleme Kurulu adına

Prof. Dr. Çağatay Barut

Kongre Başkanı

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Tıp Fakültesi

Anatomi Anabilim Dalı Başkanı